pexels-rodnae-productions-6841683.jpg

Lavendla Hautaustoimisto Turku soveltuu ensikertalaiselle

Kun läheinen kuolee, on oma olo yleensä sumuinen, eikä ajatus kulje kunnolla. Tilanne on haastava, sillä läheisille jää monta hoidettavaa asiaa omaisen kuoleman jälkeen, vaikka oma vointi voi olla sellainen, että pienimpienkin asioiden hoitaminen voi tuntua suurelta haasteelta. Kokenut hautaustoimisto onkin tällaisessa tilanteessa surevan omaisen tuki ja turva. Turussa tällainen vaihtoehto on Lavendla Hautaustoimisto Turku, joka pitkän kokemuksensa ansiosta soveltuu myös sellaiselle ensikertalaiselle, joka on järjestämässä ensimmäistä kertaa läheisensä hautajaisia. Kuoleman edessä meistä jokainen on ensikertalainen, sillä jokainen meistä kuolee vain kerran.

Lavendlan tausta

Lavendla on perustettu vuonna 2014 ja sen tarkoitus on tehdä vaikeasta tilanteessa, eli hautajaisista, edes hieman helpommin kestettävissä oleva tilaisuus. Vaikeuden helpottaminen on Lavendlan perusperiaate ja tavoite. Turun lisäksi Lavendla toimii myös muualla Suomessa tarjoten apua ja neuvoja. Kun alan ammattilainen on tukemassa surevaa omaista käytännön asioiden hoidossa, voi omainen keskittyä rauhassa jäähyväisten jättämiseen.

Lavendla kuvaa itseään uuden aikakauden hautaustoimistoksi, joka tarjoaa neuvoja asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Omina vahvuuksinaan Lavendla mainitsee avoimuuden ja tarkkakuuloisuuden sekä sen, että ammattilaiset ovat Lavendlassa aina lähellä asiakasta sekä hänen saatavillaan. Lavendla pyrkii luomaan asiakkailleen kauniita muistoja, joita hän voi kantaa mukanaan surutyön erilaisissa vaiheissa.

Miksi Lavendla?

Kun halutaan löytää mahdollisimman monipuolisesti palveleva hautaustoimisto turku, on Lavendla hyvä vaihtoehto. Se tarjoaa täyden hautauspalvelun Turussa sekä sen lähialueilla ja auttaa surevaa selviytymään hautajaisten järjestämisestä suuresta surusta huolimatta. Lavendla kertookin tarjoavansa apuaan juuri silloin, kun heidän asiakkaansa sitä kaipaavat kaikista kipeimmin.

Lavendlan tarjoamat hautauspalvelut ovat korkealuokkaisia, minkä lisäksi Lavendla tarjoaa neuvontaa hautajaisten suunnittelua ja järjestelyä silmällä pitäen. Lisäksi Lavendla neuvoo myös läheisen kuolemaan liittyvissä juridisissa kysymyksissä, kuten perunkirjoituksen ja testamentin laatimisessa sekä perintölakiin liittyvissä kysymyksissä. Lavendla kertookin sydämen asiakseen asiakkaidensa taakan helpottamisen siinä vaiheessa, kun tämän on aika hyvästellä itselleen läheinen ihminen. Tässä erityisen raskaassa ja herkässä kokemuksessa on helpottavaa tietää, että apua ja tukea on saatavilla.

Kuinka palvelu toimii?

Lavendla tarjoaa asiakkaidensa käyttöön henkilökohtaisen hautajaisneuvojan. Hautajaisneuvoja tulee tapaamaan asiakasta vaikka tämän omaan kotiin. Tapaaminen on mahdollista järjestää myös Lavendlan tapaamispaikassa tai muussa asiakkaan valitsemassa kohteessa. Jos asiakkaan on helpointa hoitaa tapaaminen etäyhteyksin, myös tämä onnistuu. Lavendla pyrkii aina toimimaan asiakkaansa toiveiden sekä hänen elämäntilanteensa mukaisesti, jotta hautajaisten järjestäminen olisi asiakkaalle mahdollisimman helppo kokemus. Lavendla onkin saanut asiakkailtaan palautetta siitä, että sen vastaanotto on mukava ja turvallinen ja että toiminta on ammattimaista palvelun alusta loppuun saakka.

Lavendlan tavoitteena on asiakkaidensa olon helpottaminen suruaikana. Tämän vuoksi Lavendla on mahdollisimman helposti tavoitettavissa ja asiakas saa itse päättää, haluaako tavata Lavendlan ammattilaisen verkossa, puhelimitse vai kasvokkain. Lavendlaan on helppo ottaa yhteyttä joko soittamalla tai lähettämällä Lavendlalle yhteystiedot, minkä jälkeen Lavendla yhdistää asiakkaan suoraan neuvojansa juttusille ja ottaa asiakkaaseen yhteyttä vahvistaakseen ensitapaamisen ajankohdan sekä tapaamispaikan. Halutessaan asiakas voi jopa valita toivomansa henkilökohtaisen Lavendlan hautajaisneuvojan. Näin herkässä tilanteessa on tärkeää tuntea, että joku välittää ja huolehtii rinnalla kulkien.

Mitä mieltä asiakkaat ovat?

Asiakkaat ovat olleet Lavendlan palveluihin ilmeisen tyytyväisiä, sillä Lavendla on saanut Trustpilotissa asiakkailtaan yleisarvosanan 4,7 / 5 lähes 3 400 arvostelun perusteella. Tämä on loistava arvosana, kun otetaan huomioon, kuinka vaikeiden asioiden äärellä Lavendla toimii. Rinnalla kulkemiselle ja asiakkaan ymmärtävälle kohtaamiselle on tällaisessa tilanteessa ilmeistä tarvetta!

artwork-lite